martes

Cursa de Muntanya de Gelida 2014

Posició: 2n clas.
Distància: 14km
Desnivell: 500m
Lloc: Gelida.

El  21 de setembre vaig còrrer a la primera edició de la cursa de muntanya de Gelida la qual, té com a objectiu, recaptar fons per la Assoc. Protectora de Gats de Carrer de Gelida. 



Pels que feu distància curta o us inicieu en aquest món us la recomano totalment, la organització de 10. El circuit estava molt ben marcat i en aquells punts confusos els voluntaris et deien cap a on tenies que tirar.


La sortida es fa a un ritme no gaire ràpid, els primers corredors es van posicionant, em col·loco 2n intentant seguir el ritme del Gerard Gil que no afluixa a les pujades, començo a notar la falta d'entrenament d'aquets últims 15 dies de descans després de la CCC, pel km 3 m'adelanta el Borja Castillo  que tampoc afluixa i segueix  un ritme fort per assolir el montcau on ens espera un petit refrigeri. En plena pujada veig a 3 corredors que em trepitjen els talons, així que no podré parar-me al avituallament. Corrent agafo el got de ISO i m'el prenc ràpid per començar el descens vertiginós. 

La baixada la vaig fer literalment volant entre trams molt pedregosos pero a l'hora correderos,  de lluny veig al Borja però no puc agafar-lo, ja només queda 1km i la cursa està decidida, vaig a fondo tot el rato a un mínim de 183 ppm.


Finalment entro a meta 3r de la General y 2n de la categoría senior.


David Neila Pérez


Actualidad de Montaña y Carreras

Actualidad de Montaña y carreras