domingo

SQM X TRAIL, no és només una cursa.

SQM  X TRAIL:


Temps: 1:21:54

Posició: 7/70


Distància: 16 km

Desnivells positius: 600+




Versió Català:

La SQM X Trail,  una de les curses marca de la casa amb forts desnivells, bon ambient i bona organització.  (Naturetime events) Ha estat sens dubte una de les curses que més il·lusió m’ha fet participar-hi, donat la meva relació directa amb aquesta muntanya desde petit.


La sortida va anar força bé, desde l'inici intentant mantenir el ritme dels primers de carrera, volant com ho fan les àligues, como corre el guepard, amb la mirada amunt Després del primer control, la pendent es fa fotuda però amb els ànims de Cristina, Poquete y Carrión, autòctons de la zona, recupero energia fins a fer el cim de Clivelleres. Després del segon control, també sense provar ni gota per no perdre ritme, comença el descens, petits corriols pedregosos fan que els teus peus s’enlairin del terra volant durant uns instants fins retornar de nou a terra i agafar de nou el vol fins abaix.


L’ultima part de la cursa passa per la riera enfangada fins arribar a les Deus, en aquell moment vaig començar a sentir molt de mal als bessons, em vaig eixugar les llàgrimes de dolor i vaig seguir, sabia que res ja m’aturaria, que la lluita és amb tu mateix i així  fins el meu objectiu, Meta. Així que malgrat la contusió que vaig patir a Karate apenes 4 dies de la cursa, no em va impedir finalitzar amb bones sensacions, tot i que cal seguir millorant per no patir tant en cursa. A i també cal esmentar la  molt bona cursa d’en Joan Gali!!


Versión Castellano:


La SQM X Trail, una de las carreras marca de la casa con buenos desniveles, buen ambiente y buena organización. Ha sido una de las carreras que más ilusión me ha hecho participar  dada mi relación directa con esta montaña desde bien pequeño.


La salida  fue bastante bien, desde el principio intentando mantener el ritmo de cabeza de carrera, volando como lo hacen las águilas, como corre el guepardo, hacia lo más alto. Tras el primer control, la pendiente se hace expuesta pero con los ánimos de Cristina, Jordi y Carrión, autóctonos de la zona recupero aliento hasta hollar cima de Clivelleres. Tras el Segundo control también sin probar avituallamiento para no perder ritmo, empieza el descenso, pequeñas veredas pedregosas hacen que tus pies se despeguen del suelo volando durante unos instantes hasta alcanzar de nuevo el piso firme y realzar el vuelo una y otra vez hasta abajo.


La última parte de carrera trascurre por la riera hasta llegar a les Deus, en ese momento empecé a sentir fuertes dolores en los gemelos, me limpié las lagrimas de dolor y segí, sabía que ya nada me detendría, que la lucha es contigo mismo y así hasta el objetivo final, la Meta. Así que pese a la contusión que sufrí en karate apenas 4 días antes de carrera no me impidió terminar con buenas sensaciones, aunque hay que seguir trabajando para no sufrir tanto en carrera. Ah! También destacar el buen resultado de Joan Gali!



SQM Team

Datos GPS





Actualidad de Montaña y Carreras

Actualidad de Montaña y carreras