sábado

XXIII Cursa de Malgrat de Mar 2012



Cursa Atlética Malgrat de Mar 2012
Temps  empleat: 39:58 mitja de 15,2 km/h
Posició: 21/500 (cat Sen M)
Distància: 10 km
Desnivells: 0

La meva cursa comença a les 5:25 am quan em llevo i em preparo a corre-cuita per no perdre el tren que em portarà cap a Malgrat de Mar. A les 8:30 va començar la cursa, desde el començament ja preveia que seria una d’aquestes curses d’Agost caloroses en plena onada de calor, però ves, es el que hi ha.

Aquest cop l’estratègia que faig servir es diferent a les curses de muntanya on pots escapar-te si fas una bona sortida i desmoralitzar als teus rivals. Aquí, els temps dels entrenaments son els que son. L’asfalt es ben diferent a la competició en muntanya. En asfalta, ja saps mes o menys quin temps faràs i per tant pots saber en quina posició estaràs, però en muntanya pots donar sorpresa si has acumulat forts desnivells durant l’entrenament.

El ritme de cursa va ser alt, de mitja uns 15,2 KM h. Puc estar content d’haver baixat de 40 minuts per la poca preparació en asfalt. Però com dic sempre mai podem renunciar a la carretera, perquè es on guanyem velocitat y tirada! ;) Salut i KM!


------------------------------------------------------------
Dissapte:
Ja ho tenim tot apunt per la propera cursa, potser les cames encare estàn una mica carregades pels entrenaments de les últimes dues setmanes, però al menys amb la força suficient per al proper repte.

La cursa de demà diumenge es sobre asfalt i de 10 km, si bé intento fugir de l'asfalt, aquest cop he decidit probar com funciona un corredor de trail sobre asfalt. No es poden fer miràcles, la fisiologia i els entrenaments són el que marquen el ritme de cursa així que el meu objectiu serà millorar la meva marca personal i quedar per sota dels 40 minuts!

Actualidad de Montaña y Carreras

Actualidad de Montaña y carreras